Μια γρήγορη pizza που θα σου «λύσει» τα χέρια!
Υλικά
6 πίτες για σουβλάκι
6 γεμάτες κ.σ. πελτέ ντομάτας
150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
150 γρ. Ρεγκάτο, τριμμένο
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Λατζιμάς
200 γρ. ελιές σε ροδέλες
200 γρ. ντοματίνια
1/2 πιπεριά κίτρινη (προαιρετικά)
Φύλλα βασιλικού κατά βούληση
Αλάτι κατά βούληση
Πιπέρι κατά βούληση
6 κ.γ. ρίγανη
Εκτέλεση
1. Αλείφουμε κάθε πίτα ξεχωριστά με 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2. Προσθέτουμε σε κάθε πίτα ξεχωριστά 1 κ.γ ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο
3. Πασπαλίζουμε κάθε μια πίτσα με το τυρί μας (τη μισή πλευρά της πίτσας με το ένα και την αλλη μιση με το άλλο)
4. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις ελιές, την πιπεριά και το μισό από τον βασιλικό μας
5. Ψήνουμε την κάθε πίτσα για 30-40’ στον αέρα, στους 180 βαθμούς, έως ότου ροδίσει
6. Σερβίρουμε με χοντροκομμένα φύλλα βασιλικού και γαρνίρουμε με ελάχιστο φρέσκο ελαιόλαδο
Καλή επιτυχία!